Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Κύπρο, Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Λευκωσία   |  Παρακαλώ επίλεκτε γλώσσα English - Greek
Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κύπρο, Πάφο, ΛάρνακαΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 4-5 ΘΕΣΕΩΝ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 7 ΘΕΣΕΩΝ - ΛΙΣΤΑ

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Κύπρο – Πληροφορίες για τη Κύπρο

pulsar watches

Η Κύπρος είναι ένα μικρό νησί στο νοτιοανατολικό τέλος της Μεσογείου και είναι μέλος της ΕΕ. Είναι διάσημο - γνωστό αρχικά για τη φιλοξενία των κατοίκων του, αφετέρου για την όμορφη καθαρή θάλασσα που βρέχει τις ακτές της, τρίτον για το θερινό ήλιό της και γενικά το κλίμα της και τελικά για την παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα της. Αυτός είναι όλο, οποιοσδήποτε από μας θέλει να απομακρυνθεί από την καθημερινή πίεση και την ανησυχία της εργασίας και την ρουτίνα της ζωής.

Μια επίσκεψη στο νησί θα αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα. Η Κύπρος είναι σύγχρονη χώρα που παντρεύει αβίαστα τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Εδώ θα ανακαλύψετε ένα συμπαγής κόσμο των δελεαστικών παραλιών και των ευωδών βουνών, αμπελώνες στερεωμένο με τις ελιές και τις αρχαίες καταστροφές που ανακατώνουν τη φαντασία, τα άλση εσπεριδοειδών και τα παλαιά χωριά όπου το γλυκό κρασί ρέει τόσο ελεύθερα όσο οι συνομιλίες στο τοπικό καφενείο.

Η Κύπρος απολαμβάνει περίπου 340 ηλιόλουστες ημέρες το χρόνο Οι καυτότεροι μήνες είναι ο Ιούλιος και Αύγουστος και τα ξενοδοχεία είναι πλήρως ανοικτά κατά τη διάρκεια των μηνών Απριλίου - Οκτωβρίου, Οι υγρότεροι μήνες είναι Δεκέμβριος - Φεβρουάριος. Πρέπει να περπατήσετε μέσα στη Κύπρο για ένα βλέμμα σε ένα νησί που είναι τόσο εξωτικό όσο φαντάζεστε και πιο προσιτός.

Χάρτης της Κύπρου

 

 

 

Φτηνή Ενοικίαση αυτοκινήτων στη Κύπρο, Πάφο

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κύπρο Λεμεσό, Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Λάρνακα